Pisarello en ple debat de la comissió: “Segueixi parlant, jo estic fent altres coses”

Així ha reaccionat el primer tinent de Barcelona, Gerardo Pisarello, després que Sònia Recassens, del grup demòcrata, li fes una pregunta

Publicada: 19/04/2017 16:26h

Gerardo Pisarello, primer tinent de Barcelona i mà dreta d’Ada Colau, ha respost a la regidora Sònia Recasens, dels demòcrates, amb un “segueixi parlant, segueixi parlant, jo estic fent altres coses” quan Recasens es negava a continuar perquè Pisarello ni tan sols la mirava.

Els fets han passat durant una sessió de la comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona quan Recasens l’ha interpel·lat. La regidora li ha recordat que és l’encarregat de l’àrea d’Economia i Hisenda, i també responsable de Barcelona Activa, tot i això, no ha semblat que al primer tinent d’alcalde li importés gaire.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI