L’alcaldessa contra el poble

Publicada: 17/02/2017 21:15h | Actualitzada: 19/06/2017 18:54h
  • Si una alcaldessa de Barcelona no fa respectar la llengua pròpia d’aquesta terra a la capital on ella dicta la política
  • Si una alcaldessa de Barcelona és capaç d’ofendre als lluitadors contra la dictadura col·locant estàtues franquistes al Born per una exposició de zero valor cultural però de milers i milers d’euros dels catalans
  • Si una alcaldessa de Barcelona permet fer una exposició en un Memorial pels defensors de la terra, en lloc d’ordenar que es faci en marc més apropiat com seria davant dels més grans magatzems de Barcelona o qualsevol altre gran centre de consum

Aleshores, aquesta alcaldessa ha de plegar. Ha de plegar perquè està traint el poble. Ha de plegar perquè està col·laborant a la guerra bruta de l’Estat contra Catalunya.

FER UN COMENTARI