L’Agència Tributària de Catalunya s’ocuparà de la recaptació executiva de les multes de trànsit impagades

Publicada: 03/02/2017 10:15h

Arran d’un conveni signat avui entre el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, i el conseller d’Interior, Jordi Jané, l’Agència Tributària de Catalunya es farà càrrec de la recaptació executiva de les multes de trànsit impagades del Servei Català de Trànsit.

Segons un comunicat del Govern, amb l’assumpció d’aquesta tasca, que fins ara feia l’Agència Estatal d’Administració Tributària, l’Agència Tributària de Catalunya “fa un nou pas cap a la hisenda pròpia i cap a l’assumpció de les plenes competències fiscals”.

La Generalitat, per tant, deixarà de pagar a l’Agència Estatal d’Administració Tributària –que s’ha ocupat fins ara de la dita recaptació– el cost del servei, que cada any supera els 4 milions d’euros i que, si fa no fa, representa l’11% del total recaptat.

FER UN COMENTARI