Estimat (o no) Jordi Évole… En l’article publicat a La Vanguardia:

Brussel·les apressa Rajoy a facilitar l’acollida de refugiats a Catalunya

El president de la Generalitat va traslladar l’oferta catalana al comissari de Migració, Dimitris Avramópulos, el passat 15 de març i just un mes després la Generalitat ha rebut una carta de resposta del comissari que deixa en evidència l’Executiu espanyol.

A la missiva, a què ha tingut accés La Vanguardia, el comissari Avramópulos no només celebra la proposta catalana, sinó que posa en evidència els incompliments del Govern espanyol.

Ahir vas aprofitar per fer el teu petit i fals discurs polític aprofitant l’altaveu d’un concert solidari celebrat al Palau Sant Jordi. Només et recomano aquestes dues reflexions per tal de deixar, d’una vegada, de confondre la gent:

  1. Vas dir que no havia d’haver llotja. Estic d’acord, però no depenia de l’organització aquesta llotja? La mateixa organització, Casa nostra Casa vostra, que va decidir la teva intervenció?
  2. Jugar amb competències i incompetència, no és noble. Què passaria amb els drets dels refugiats i d’asil, documentació… Si la Generalitat decidís “desobeïr” l’Estat i acollir-los? Recordes allò de “¿Qué pone en tu DNI?“. Què passaria si una vegada aquí, l’Estat decideix perseguir-los i portar-los al CIE que l’Ada Colau no ha pogut tancar?  Parlem aleshores també d’incompetència o quan us convé només es tracta de competències? Les mateixes competències que té l’Ajuntament per mantenir lluny dels nens l’exèrcit espanyol al Saló de l’Ensenyament d’enguany?

Espero resposta per part teva, assegut, això sí.

FER UN COMENTARI