El sindicat de policia SAP-FEPOL anuncia mobilitzacions contra el Govern

Publicada: 03/02/2017 17:16h
Mossos d'Esquadra patrullen els carrers de Barcelona. Font: www.timesofisrael.com

El sindicat autònom de policia SAP-FEPOL ha convocat una cimera sindical per al proper 8 de febrer a fi de proposar l’inici de les mobilitzacions perquè els Mossos d’Esquadra puguin gaudir dels mateixos drets dels altres funcionaris de la Generalitat.

Segons expliquen els portaveus de les dues formacions sindicals, Imma Viudes i Valentí Anadón, el Govern està a punt d’aprovar uns pressupostos que bloquegen qualsevol possibilitat de millora per al cos policial, incloses les que ja ha assolit la majoria de funcionaris de la Generalitat.

El SAP-FEPOL denuncia la desigualtat entre funcionaris. Per exemple, els agents del cos autonòmic no poder gaudir dels dies per assumptes personals previstos per a la resta de funcionaris de la Generalitat. Tampoc se’ls reconeix la possibilitat de recuperar les ajudes en forma de vals menjador o equivalent, dret del qual disposen altres col·lectius de la Generalitat, i qualsevol recuperació de tipus econòmic.

El sindicat comunica que “el col·lectiu en bloc està esgotat, cremat” i això està provocant cada cop més “la indignació i el rebuig dels agents de policia”.

“No aguantem més l’actitud d’aquest Govern”, conclou el comunicat.

2 COMENTARIS

  1. Ben fet, aquest Govern que maltracta els seus treballadors ens ha de portar a la independència ?? Doncs va a ser que no senyors polítics…és un teatre lo seu

  2. Totalment d’acord Manel, es un teatre que té als ciutadans com titelles en aquest joc anomenat independència…

FER UN COMENTARI