Aquest matí, els habitants de Barcelona que viuen a prop del Fossar de les Moreres, s’han trobat amb una sorpresa. A sobre del Fossar de les Moreres, bé cultural d’interès nacional, i on hi ha un memorial de guerra pels morts que hi va haver en el Setge de Barcelona (1713-1714), s’hi han instal·lat uns carros de la compra amb pedres a l’interior.

Per inversemblant que sembli, l’Institut de la Cultura de Barcelona, ens propi de l’Ajuntament de Barcelona, hi celebrerà l’acte “Llum BCN: Pati transformat ‘Foc de llar'” des d’avui fins diumenge, emmarcat en la Festa Major d’hivern. Una vegada més doncs, sembla que el govern d’Ada Colau no té respecte pels llocs històrics del seu propi país, Catalunya.

COMPARTIR

5 COMENTARIS

  1. Honestament penso que el sentiment nacionalista es troba a la part mes baixa de l’espectre espiritual d’un esser humá, ara be, un memorial d’uns fets tan dolorosos per a la gent mereix tot el respecte, sobre tot de les institucions.

  2. ÉS LA COVARDIA SENYORS!!!!! LA COVARDIA DISFRESSADA DE CULTURA TRASCENDENT. ESCLAUS QUE VOLEN RECONÈIXER EL SEU ESTAT HUMILIANT.
    Frank Dubé

  3. Sincerament, aquesta dona és ridícula, carros de la compra…estatues de Franco decapitades….a mi m’ ha desilusionat, res a veure amb la Carmena de Madrid que ests fent una molt bona gestió. Més preocuperse pels comptes y la gestió ecpnómica eficient menyd en txorrades d ‘ aquest tipus….

FER UN COMENTARI