Alfred Bosch: “El país nou ha de ser un país net; amb la corrupció, tolerància zero”

Publicada: 02/02/2017 14:21h

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha assegurat aquest matí “que el procés d’independència ha de servir també per tenir un país net”, i ha demanat que s’investigui tota la veritat dels fets relacionats, entre d’altres, amb l’empresa municipal BIMSA. “No contraposarem el procés d’independència a la lluita per la netedat política, perquè van lligades“, ha afirmat.

El líder republicà ha explicat que “al seu dia, ja vam votar a favor de crear una comissió de seguiment sobre Barcelona Regional”. “Sempre estarem a favor d’investigar els fets i de fer-ho amb la màxima transparència, i l’Ajuntament de Barcelona ha de col·laborar a fer que aflori tota la veritat i que, si es demostren les sospites de culpabilitat, s’acabin depurant responsabilitats”, ha sentenciat.

Bosch ha recordat també el compromís d’Esquerra Republicana contra la corrupció i per la netedat política, una formació sense casos de corrupció en els seus 86 anys d’història.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI