Alfred Bosch denuncia que Ada Colau hagi encarregat una agència de viatges del reallotjament de persones desnonades

Publicada: 16/02/2017 14:31h | Actualitzada: 18:21h

El president del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, ha denunciat en roda de premsa que el govern Colau ha contractat una agència de viatges perquè busqui allotjament a persones desnonades o en risc d’exclusió social.

El contracte, que té un import de 5,3 milions d’euros i una durada de 14 mesos prorrogables, s’ha adjudicat a l’agència Snow Travel S.A. que forma part del grup turístic AVASA, un dels més importants a l’Estat espanyol.

El contracte va entrar en vigor l’1 de gener i s’allargarà fins al 28 de febrer de 2018, amb possibilitat de pròrroga fins a l’abril del 2019 per 5,3 milions addicionals.

“Volem saber per què s’externalitza un servei com aquest i a què obeeixen aquestes quantitats, són molts diners, ha declarat Bosch que, a més, ha expressat els seus dubtes sobre quin paper exerceixen en aquest assumpte els serveis socials de l’Ajuntament i les entitats del tercer sector.

El grup municipal d’ERC portarà aquest tema al ple municipal del proper 24 de febrer.

FER UN COMENTARI