L’Ajuntament de Barcelona retira els carros que s’havien instal·lat al Fossar de les Moreres

Publicada: 11/02/2017 17:22h | Actualitzada: 20:29h

Després que a primera hora del matí, els veïns del Fossar de les Moreres es despertessin amb carros de supermercat plens de pedres i runa sobre la tomba tricentenària, avui a la tarda, diversos particulars s’hi han apropat amb la intenció de retirar la quinzena de carros que hi havia. Davant la crítica a les xarxes però, finalment, ha estat la mateixa brigada qui els ha retirat gràcies a la petició del grup municipal de Convergència segons ha explicat Jordí Martí, regidor del mateix grup.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Aquesta alcaldesa és una irresponsable i una irrespectuosa, mancada de sensibilitat cap a la nostra història. Dimissio JA!!!!

FER UN COMENTARI