L’ex-president de la Generalitat, Artur Mas, ha declarat als micròfons de Catalunya Ràdio que hi ha advocats de la defensa del suposat cas de finançament irregular de CDC que s’estan plantejant querellar-se contra la fiscalia per “abús absolut de poder”.
Mas ha qualificat de “muntatge i escàndol” les detencions d’aquest dijous i s’ha mostrat “convençut” que es demostrarà que no hi ha hagut cap finançament irregular.
Segons l’ex-president, al darrere d’aquesta operació policial només hi ha la “voluntat de fer mal”. Mas ha relacionat les detencions amb la proximitat del judici del 6F i ha lamentat que estan succeint coses “que no s’havien vist mai” i que justificarien una querella contra la fiscalia que continua actuant “passant del jutge”
“Aquí es tracta de fer el muntatge i fer el més mal possible”, ha dit Artur Mas, afegint que l’operació respon a la voluntat d’anar “contra aquells que fan por” perquè poden desestabilitzar l’status quo.

FER UN COMENTARI