Acollir, a qui?

Publicada: 17/02/2017 21:31h

MES (escindits dels antics socialistes del PSC) aclareix en la seva convocatòria per a la manifestació de demà dissabte 18 de febrer a qui es refereix exactament quan les esquerres mutants parlen d’acollir, o sigui, la campanya “casa nostra, casa vostra”.

Benvolgudes i benvolguts,
Mes, Moviment d’esquerres, és un dels signants del manifest Casa Nostra, Casa Vostra. El sentit de la campanya és que volem acollir persones que fugen de les guerres, de la fam, de la persecució política, per motius d’orientació sexual o per les seves creences. Però també volem acollir aquelles persones que ja són aquí i segueixen tenint dificultats per desenvolupar una vida digna.”

O sigui, la nostra casa és de:

 • Qui fuig de les guerres, qualsevol
 • Qui fuig de la fam. L’any 2012, 795 milions de persones en tot el món, informe de Mans Unides. Totes les xifres no coincideixen. En el mapa diuen que és una de cada sis persones en el món. Sigui com sigui, són centenars i centenars de milions
 • Qui fuig de la persecució política. Incomptables
 • Qui fuig per motius d’orientació sexual (veure mapa següent)
 • Qui fuig per les seves creences
 • I sí, potser també, les persones que són aquí però no tenen una vida digna

grafic i mapa mundi fam en el món Mans Unides

mapa entorn mediterrani i Europa acceptació homosexualitat.

Aquesta és la carta de resposta a MES d’una ciutadana indignada.

Bon dia,

gràcies pels aclariments sobre qui es considera refugiats perquè som moltes persones que estem desconcertades. Se’ns ensenyen contínuament, ens bombardegen a tota hora, cada dia del món, amb imatges de criatures patint en els camps de refugiats de Grècia, i resulta que a Catalunya arriben homes adults d’Àsia, l’Àfrica occidental (Mali, Costa d’Ivori, Gàmbia…), d’Europa (Ucraïna), i l’Amèrica Llatina, com Veneçuela. I cap criatura. Ni una. És qüestió dels acords entre el Govern espanyol i Creu Roja, entre d’altres.

L’altra qüestió és, penseu acollir a tota la gent perseguida, discriminada o que se sent incòmoda en els seus respectius països? Perquè a Catalunya no hi ha espai per 264 milions de desplaçats i molts més que es queden patint a casa seva. Exactament com es troben tants i tants conciutadans nostres.

Quan fareu un concert i una macro-manifestació per la gent desnonada? Per la gent que dorm als carrers i que ja no és el perfil clàssic de gent que rebutja qualsevol ingerència de la resta? Hi ha gent que no rep ajut de cap mena perquè no pertany a cap dels grups de risc d’exclusió (segons els dissenyadors dels grups d’intervenció) quan, en realitat, sovint, JA ESTAN EN EXCLUSIÓ SOCIAL. Formen un món a part, invisible i invisibilitzat.

I queda això que dieu que fugen de la “persecució per les seves creences”. Meravellós! Magnífic!  I vénen aquí, a casa nostra, a perseguir les nostres. Els musulmans no fugen per persecució de creences. Difícilment fugen els salafistes. Vénen a imposar les seves creences (2). Quin interès teniu que ens tornin a envair i siguin una font continuada de problemes?

Racisme? No repartiu etiquetes alegrement a tort i a dret sense arguments ni argumentant, demostreu-ho. No ens queixem pas de sud-americans, veïns que veiem treballar, que ens trobem a la majoria de comerços, a les caixes, que ens saludem, parlem, que de vegades sabem fins i tot de la família d’aquí, la que han deixat a la seva terra. No ens queixem dels xinesos honrats, gent que treballa més que ningú, violant, això sí, les normatives catalanes dels comerços, però el nostre Govern ja sabrà el que està fent. No ens queixem de la gent de l’Europa de l’Est. Per tant, racisme zero. Xenofòbia, zero. Catalunya porta acollides persones dels cinc continents. No mentiu més.

Ara bé, desestabilitzadors i colonialistes, cap ni un. Si volen un país musulmà que se’n vagin a un altre país musulmà que n’hi ha molts. Servidora, cristiana, eclèctica, mig budista, no aniré pas ni ganes a un país musulmà. Les llibertats de les dones encara no estan totes assolides; no se m’ocorre d’anar a un lloc on sóc pitjor que una bèstia i on no compleixen els drets reconeguts en la Declaració Universal dels Drets Humans.

Si voleu destrossar Catalunya i fer desaparèixer la nostra llengua, el somni humit dels espanyols, endavant. Ompliu-la de gent que ve a imposar les seves creences que, per a ells, són llei, no només divina, sinó humana.

Endavant! Però amb mi no compteu en la nova onada de feixisme. Perquè d’això es tracta. I ja he plorat prou a la meva vida, per haver d’acabar els meus dies, amb la meva terra, la de la meva mare, els meus avantpassats, destrossada del tot, desapareguda, i sota dominació de gent que no reconeix els Drets Humans, però que se n’aprofiten.

Salutacions.

Hom sap que el feixisme és aquell moviment polític caracteritzat per la submissió total a un líder que concentra tots els poders, per l’exaltació del nacionalisme i per l’eliminació violenta de l’oposició política i social. L’islamo-feixisme, per la seva banda, es pot definir com la submissió total al poder religiós que decideix sobre tots els aspectes de la vida; exaltació de les creences comunes; eliminació violenta dels opositors

Es miri la pàgina  “Restituir la santidad en Al Andalus”:

“Hermanos que han empezado su camino de vuelta a casa, para su mayor información sobre donde conviene instalarse al llegar a Al Ándalus, les sugeriremos los barrios adecuados para la primera etapa de integración. Hoy, les presentamos barrios en la zona de Barcelona en los que la población es musulmana en su mayoría, y en las que cuentan con las facilidades e instituciones que les permitirá llevar una vida musulmana. Ejercemos juntos nuestro derecho de retorno, Al Ándalus es nuestro hogar. En Barcelona: Barrio el Raval, El Barrio Gótico, El Clot y El Eixample entre otros” (8 novembre 2016).

“Medio millón de musulmanes se ha acomodado en Catalunya. En Barcelona, específicamente, las medidas municipales promueven la incorporación de la comunidad musulmana en la sociedad barcelonesa. Vestir hijab, orar en la mezquita, contar con menús halal, son parte del dia a dia de Barcelona. Por eso les recomendamos establecerse en Barcelona. Convenientemente la municipalidad está trabajando para habilitar 31.000 viviendas desocupadas para ponerlas en alquiler social. Hermanos, regresen a Al Andalus nosotros estamos pendiente de todo y los ayudaremos con cualquier duda que tengan” (3 agost 2016).

COMPARTIR

1 COMENTARI

 1. ALGUNES PREGUNTES A UNA CIUTADANA INDIGNADA

  Algú ha dit que Catalunya ha d’acollir 264 milions de persones?.
  Creu que els que fugen de Síria i altres guerres estan exactament com tants i tants conciutadans nostres?
  Creu que tots els musulmans són iguals?. Venen tots a imposar les seves creences?. Tal vegada pensa que tots els que no pensen com vostè som iguals?
  No creu que els musulmans són les víctimes principals del gihadisme?
  No és repartir etiquetes la classificació que vostè fa de les persones en funció de la seva nacionalitat?.. Sud-americans bons, xinesos bons (si són honrats), europeus de l’est bons, … Això no és racisme i xenofòbia?
  Sap que són precisament els països musulmans els que acullen més persones refugiades?
  Es pot ser cristià i no acollir ni permetre que el seu país sigui acollidor? Quins valors del cristianisme pren com a propis?. No serà que un eclecticisme mal entès la fa passar pel filtre de la xenofòbia aquells conceptes filosòfics que incorpora al seu pensament i actitud davant la vida?
  Creu que hi ha un complot hispano-musulmà contra Catalunya per aniquilar la llengua, la cultura i la societat d’un país que per ser-ho també dels seus avantpassat li atorga puresa de raça, superioritat d’idees i prioritat en el nostre planeta?
  Sap que el feixisme no és només la submissió a un líder i una creença, sinó també una ideologia que per arrelar necessita de convençuts i practicants d’idees com les que es desprenen de les seves paraules?

FER UN COMENTARI