L’Estat rebutja cedir la titularitat de Rodalies a la Generalitat

Publicada: 04/01/2017 14:25h | Actualitzada: 16:03h

Malgrat la reunió entre el conseller de Territori, Josep Rull, la consellera de Governació i Habitatge, Meritxell Borràs, i el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, encara no s’ha avançat en el traspàs del servei de Rodalies de l’Estat a la Generalitat.

Josep Rull ha reclamat les inversions pactades en anteriors reunions entre el Govern i l’Estat, recordant que els “compromisos s’han de complir”, i ha destacat que la millor manera per fer-ho és amb el traspàs del servei complet de Rodalies a la Generalitat.

El ministre de Foment, per la seva banda, continua rebutjant que l’Estat cedeixi la titularitat de Rodalies i només ha ofert que es prenguin “totes les decisions de manera consensuada” amb el Govern.

FER UN COMENTARI