Francesc Homs denuncia Mariano Rajoy a la Fiscalia per “prevaricació i desobediència”

Publicada: 30/01/2017 21:12h

Francesc Homs, el portaveu del PDeCAT al Congrés dels Diputats, ha presentat una denúncia contra Mariano Rajoy, president del govern espanyol, contra Alfonso Alonso, exministre de sanitat, i contra Susana Camarero, exsecretària d’estat de serveis socials. El motiu, haver “desobeït” les sentències del Tribunal Constitucional (TC) sobre les subvencions estatals amb càrrec a l’assignació tributària de l’IRPF.

Homs ha afirmat que no comparteix els arguments de la fiscalia contra ell pel 9N, però considera que té “tot el dret a defensar-se”. També ha afegit que la denúncia suposa un “repte” per la fiscalia i que serà “la prova del cotó” per fer veure que se’ls “persegueix per les idees, per haver posat les urnes”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI