El que potser ignores de… Xavier Domènech (ECP)

Publicada: 13/12/2016 09:00h

Xavier Domènech, l’home al que sense comprar cap número li va tocar la grossa; l’home amb cara de nen rabassut envellit prematurament; l’home al que més vegades ha besat els llavis en Pablo Iglesias; l’home que ha canviat el metro i els atrotinats trens de rodalies per la comoditat de l’AVE i de l’avió; l’home que ha estat escollit per la “deessa lideresa” (Frau Colau) per a ser el cap visible del que es pensen que serà el partit que liderarà Catalunya, l’únic capaç d’acabar amb les ànsies independentistes de la seva població; l’home omnipresent a TOTS els mitjans (catalans i espanyols), és prou conegut per tothom. Però potser hi ha coses que no tothom sap d’ell. Veiem-les:

  • Els seus pares, un pintor conceptual i una llibretera, ambdós catalanistes, el van tenir quan eren molt joves, van renunciar a ell i es va criar amb els avis. (Potser d’aquí li ve l’odi a tot el que té a veure amb Catalunya, començant per la seva llibertat).
  • Sense pertànyer al partit, va ser nomenat comissionat d’Estudis Estratègics i Programes de Memòria de l’Ajuntament de Barcelona, poc després que la seva amiga Ada Colau arribés al poder. (L’endollisme que fa servir aquesta gent és absolutament vergonyant).
  • Va impulsar la retirada del bust de Joan Carles I de la sala de plens de l’Ajuntament de Barcelona el juliol de 2015 i sis mesos després, es reunia amb Felip VI en la seva ronda de contactes a la Zarzuela per intentar formar govern, fent-el tota mena de reverències. (És el que té el populisme, que va on bufa el vent)…
  • Diu que beu massa “cafè”, però el seu cos i la seva cara, mostren una inflamació que fa sospitar que potser beu massa, i no precisament café. (A veure si es posa malalt del fetge com en Fdez. Díaz i tenim un disgust).
  • És sord d’una orella. L’arracada (a l’esquerra) marca la bona. (Això podría explicar moltes coses).
  • Abans d’encapçalar la candidatura d’En Comú Podem el 20-D, ja militava a Procés Constituent (ICV), la plataforma impulsada per la monja Teresa Forcades i l’economista Arcadi Oliveres, reconeguts unionistes. (Com la majoria de dirigents d’ICV i com ell mateix, finalment, s’ha atrevit a confessar).

FER UN COMENTARI