Aquesta matinada, la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra ha desallotjat els estudiants que s’havien tancat a la Secretaria d’Universitats a Barcelona per protestar contra els preus de les taxes universitàries.

Els estudiants havien ocupat la Secretaria el passat dijous per reclamar el compliment de la moció parlamentària que preveu la rebaixada de les taxes universitàries fins a un 30%.

Els Mossos han identificat 60 persones i les han desallotjat sense cap incidència.

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC), impulsor de la protesta, ha lamentat la intervenció dels Mossos a través del seu compte de Twitter. Segons els estudiants, recolzats per grups antipolicia, els agents haurien dut a terme un “desallotjament desproporcionat”, ja que haurien entrat a la Secretaria per les finestres i esbotzant les portes, amb to amenaçador.

FER UN COMENTARI