La hipocresia del govern Colau

Facta, non verba

Publicada: 07/12/2016 21:24h

Un altre cop i ja van… ja he perdut el compte.

Un altre cop que per, treure vots, enganyen, menteixen, fan servir la demagògia, toquen la fibra moral dels ciutadans i, un cop aconseguit el que volien, ho tornen a fer, tornen a funcionar com dictadors, negant allò evident, donant la volta a la truita segons els seus interessos.

Parlo, per si algú no l’havia endevinat, del (mal) govern Colau.

Van arribar prometent dignitat, rescabalar ciutadans, no signar contractes amb oligopolis i què ens hem trobat? Doncs res d’això, ans al contrari, pitjor que abans. Continua havent-hi desnonaments.

 • Van signar amb Telefònica.
 • Rescabalen gent forana que ha vingut al crit que aquí primem els nouvinguts.
 • Van pactar amb el que ells deien “màfia”.
 • S’apugen els sous.
 • Avui s’han atorgat 50.000 euros de l’AMB.
 • Els barcelonins ho passen cada dia pitjor.
 • Menystenen la nostra història.
 • Interpreten la història a la seva conveniència.
 • Fan unes súper-illes infumables.
 • Van 23 i la mare, a taula parada, a sud-Amèrica.
 • Els rebrà el Papa, tot i el seu menysteniment pels seus governats catòlics.

I molts, moltíssims despropòsits que tots coneixeu.

Però al davant d’aquest (mal) govern, tenim dues opcions.

 1. Autoproclamar-nos refugiats a la nostra mateixa ciutat per tal de poder ser tinguts en compte per aquest (mal) govern.
 2. Seguir l’exemple dels gremis de Barcelona que al llarg de tota la història de la ciutat han estat l’ànima, el progrés, el comerç i, en aquest cas, del Gremi de Carnissers.

Aquest gremi i cada cop més gremis barcelonins reprenen el seu paper i implicació amb la ciutat de Barcelona. En particular, avui dia, el Gremi de Carnissers està fent més coses per als barcelonins de les que està fent aquest (mal) govern que menysté el comerç de la ciutat d’una manera bestial.

Aquest gremi, els Carnissers, ha ofert cursos de carnisser a gent aturada de Barcelona i, gràcies al conveni signat entre aquest gremi i altres comerços no agremiats, ofereix carnissers acabats de formar a la seva seu en aquests establiments.

D’aquesta manera, del Gremi aquest ajuda als ciutadans barcelonins a tenir una feina, fer pràctiques i tenir la possibilitat de ser contractats. En definitiva, dóna esperances certes, dóna dignitat, car no els dóna un peix, sinó que els ensenya a pescar.

La dignitat no és donar subvencions a fons perdut per fer estudis, promoure activitats fora de Barcelona, gastar 200.000 euros per exposicions que valen 1.000, no és assignar a dit un cartell de festes majors, no és menystenir les comunitats religioses barcelonines, no és menystenir associacions que no li ballen l’aigua.

La dignitat és la feina, el treball. Una feina, un treball que el (mal) govern Colau no promou, ans al contrari, ho penalitza.

Aquest cop, la història li dóna una puntada de peu a les natges, al (mal) govern, aquest cop Barcelona Magna ha donat una lliçó de dignitat als que tant la pregonaven i que no la promouen.

La dignitat no són almoines, la dignitat és Barcelona.

FER UN COMENTARI