Garganté absolt però culpable

Publicada: 03/12/2016 11:38h

Un cop més. El conductor passat a activista i al seu torn passat a polític (el que sigui per tal de no treballar) l’ha tornat a “liar”. Sí sí, Garganté, aquest que porta tatuat ODI i AMOR als artells, deixant entendre el que molta gent ja sospita, és a dir, que estem davant d’un sociòpata dels grossos.

Et poso en antecedents. La caricatura del professor Bacterio ahir passava a disposició judicial per coaccionar un metge. Resulta que el cupaire va acompanyar un manter que havia caigut per les escales fugint de la Guàrdia Urbana. Es va fer mal i va anar al metge. Fins aquí tot bé.

El problema ve quan el senyor Garganté pressiona al facultatiu perquè canviï el seu informe i que figuri que el cop, que el venedor il·legal es va fer en caure per les escales, l’hi havia fet la Guàrdia Urbana. Què et sembla?

Tot aquest assumpte va quedar gravat (donem gràcies) perquè un guàrdia urbà estava sent atès en un altre box d’urgències i, quan va veure tal atemptat contra la veritat, no va dubtar a deixar enregistrat i retratat al regidor.

Cal dir que el senyor Garganté no dubta (tot i la negativa del metge a canviar l’informe) a insistir-li amb vehemència, fins al punt que qualsevol persona s’hagués arribat a sentir intimidada. El metge, tenint clara la veritat, li repeteix una vegada i una altra que no pensa canviar un àpex al comunicat facultatiu.

Però, perquè tot això puguis jutjar-ho tu mateix, et poso el vídeo aquí. De res:

Doncs ahir es va celebrar el judici. Atès que és un delicte lleu de coaccions (el que abans era una falta), si no hi ha denúncia d’una de les parts, no hi ha judici. I això és el que va passar.

Un cop fora del jutjat, el cupaire, visiblement content i alleujat pel gir dels esdeveniments, va atribuir el judici a un muntatge policial. No senyor Garganté, no. Vostè va voler culpar la seva odiada policia d’allò que era mentida. Punt.

Queda palès el tarannà i el seu patètic intent frustrat. Però ara et pregunto, amic lector: què hagués passat si no existís cap vídeo? Molt probablement tindríem un judici cap a un guàrdia urbà innocent, acusat d’haver agredit un manter. Amb tota la repercussió mediàtica que comportaria i jutjant un fet que seria una mentida. I tot gràcies al senyor Garganté.

Cal dir que ahir, quan el conductor d’autobús i el seu seguici van sortir del jutjat, es van dirigir cap a un grup de guàrdies urbans concentrats com a protesta a Garganté. Els regidors de la CUP van empènyer als agents i aquests van aguantar estoicament les provocacions, empentes i crits. Perquè et facis una idea de l’actitud “matona” del grup municipal (més que grup municipal, el podríem anomenar banda) només et diré que van haver d’interposar-se els antiavalots dels mossos entre els agents de la urbana i els cupaires. Reflectits una vegada més.

Una coseta més. No sé si serà cosa meva, però no et sembla estrany que un manter vagi a urgències per un incident amb la urbana, i aparegui el senyor Garganté? Com pot ser? Curiós, força curiós. No serà que tenen alguna cosa a veure els de les samarretes propagandístiques marxistes amb la creació del sindicat de manters? No serà que no s’ha eradicat el problema dels venedors il·legals a Barcelona perquè, si no, la CUP no donaria els seus vots a la Colau?

Pensem una mica, o millor no ho fem, perquè ens adonarem del lamentable i vergonyós de tot plegat.

2 COMENTARIS

  1. Gràcies per posar el video. Sense això haguessa continuat creient-me la història de que s’havia presionat al metge. Ara veig clar que és tot mentira i ningú presiona a ningú. Gràcies.
    No entenc quan dius “ahir es va celebrar el judici però com que no hi havia denúncia no hi va haver judici”. De quin judici esteu parlant si no hi ha cap denúnica? No ho entenc. Encara entenc menys això de “absolt però culpable”. Tens massa odi acumulat, intenta ser més objectiu si us plau.

    • Em sembla que dir a un metge que canviï, insistentment, un informe mèdic per reflectir una mentida, és coacció. I que tu, Ricard, és veu d’una hora lluny de quina corda ets. Tens dret a opinar, evidentment, però crec que no fas honor a la veritat, i l’odi acumulat el té el Sr. Gargante, i tu és evident que crítiques aquest article per inèrcia, sense cap fonament i amb arguments de llar d’infants, cosa que no us fa diferent de la resta del personal amb càrrec costa dels eraris públics i que fa de lobby tòxic de mitjans de comunicació. Per sort encara queden periodistes que parlen sense embuts i que els seves publicacions encara que no s’ajustin als nostres ideals, són necessàries, això és diu llibertat de premsa i pluralisme termes que no van de la mà de la vostra moral. George Orwell va ser un visionari, un home compromès, i a “Rebel·lió a la granja” va predir el que potser serà el futur no gaire llunyà d’aquest país. Lliure

FER UN COMENTARI