L’ANC, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) han convocat una manifestació de suport a Carme Forcadell per al proper divendres 16 de desembre, dia en què la presidenta del Parlament haurà de declarar com a investigada al davant del TSJC.

https://twitter.com/assemblea/status/806414428799401985

Carme Forcadell està investigada per desobediència per haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d’estudi del Procés Constituent tot i la prohibició del Tribunal Constitucional que havia anul·lat la declaració d’inici del procés advertint que no es podia desenvolupar cap acció parlamentària o administrativa derivada d’aquella declaració.

En la manifestació també participaran els càrrecs electes de les formacions independentistes, que es trobaran a un quart de nou del matí al davant el Parlament per avançar en comitiva fins a la seu del tribunal.

Les entitats sobiranistes també demanen als ciutadans que es concentrin a les vuit del vespre del proper dijous al davant dels ajuntaments catalans.

FER UN COMENTARI