Carme Forcadell ja ha declarat al davant del TSJC

Publicada: 16/12/2016 10:27h | Actualitzada: 18/12/2016 11:21h
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, saluda els que han anat a donar-li suport, just abans d'entrar al TSJC, amb el Govern i els partits darrere, el 16 de desembre de 2016. Font: ACN

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ja ha sortit del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) on acaba de declarar per uns presumptes delictes de prevaricació i desobediència.

Forcadell està acusada dels delictes esmentats a dalt per haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d’estudi del Procés Constituent tot i la prohibició del Tribunal Constitucional. Aquest, de fet, havia anul·lat la declaració d’inici del procés advertint que no es podia desenvolupar cap acció parlamentària o administrativa derivada d’aquella declaració.

La presidenta ha arribat al Palau de Justícia a un quart de deu, acompanyada per l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i altres representants institucionals entre els quals Neus Munté, Raül Romeva i Jordi Turull. La comitiva institucional i els centenars de persones que s’han concentrat al davant del TSJC han cantat els Segadors i l’himne nacional de Catalunya.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI