No tocar! Element altament contaminant

Publicada: 23/11/2016 16:45h | Actualitzada: 18:00h

Aquesta “mena de cosa”, és regidor del PP de Servicios, Obras y Festejos de l’Ajuntament de Villanueva del Norte i diu que és Advocat i Camperol. Camperol, tu! Com no se’n cuidi de quatre enciams que potser té plantats al jardí de casa seva, molta “pinta” de camperol no té, no… Ah, calla, que deu ser terratinent, “er zeÑorito der cortijo“. Això ja l’escau més. Sí, deu ser això.

Què dieu? Que no sabeu on és Villanueva del Norte? Doncs més amunt que Villanueva del Sur, suposo. M’he informat: És una localitat sevillana molt lletja i una mica estranya formada per diversos nuclis poblacionals amalgamats amb el temps: Villanueva del Rio, la Mina, El Carbonal… El poble matriu era Villanueva del Rio, pertanyent a la casa d’Alba (vet-ho aquí els camperols). A ell es van unir una mena d’assentaments, uns gitanos, altres de treballadors miners… I van fer aquest poti-poti. La població total no arriba als 5.000 habitants i segueix minvant (no m’estranya)… Això sí, tenen personatges molt il·lustres: Ana del Río (folklòrica coneguda a casa seva), Miguel Caiceo (aquell còmic que sempre  feia de minyona) i els Mojinos Escocíos (grup de rock que venen de tant en tant a casa nostra. Vigilem que potser, entre conya i conya, ens volen colonitzar!).

Però el més important que aquest poble té i del que se’n deuen sentir orgullosos és aquest espècimen, en Camilo Cánovas. Un boig que es fa dir patriota espanyol, amb un llenguatge (las Vascongadas) i unes idees, que no les escoltàvem des que Franco va morir (fa més de 40 anys).  Per a mi que és la reencarnació del nan dictador. N’estic convençuda.

Diu que vol tornar a colonitzar-nos, com va fer el seu admirat colpista, tu! Vol tornar a omplir la nostra terra de castellanoparlants per emmudir encara més la nostra llengua i tenir-nos controlats -perquè sempre votaran en contra dels nostres interessos. Haurem de posar fronteres! (i no és conya). I és que el seu odi vers Catalunya és tan gran com el del seu “homòleg” Cánovas del Castillo, alies “el monstre”. Dos colonialistes repressors de primera fila. Al del Castillo, el seu tarannà el va portar a perdre Cuba mentre deia: “Cuba mai serà independent”. Al Camilo i als seus amics unionistes i federalistes els ha portat a perdre Catalunya, encara que s’omplin la boca amb un “Catalunya mai serà independent”.

I és que amb gent així, companys, i n’hi ha molts, malauradament, més o menys disfressats, el millor que es pot fer és tenir-los ben lluny i envoltar la nostra Catalunya de tanques triples electrificades i amb filferro espinós a dalt de tot, per si de cas…

Terra d’acollida i respectuosa amb la diversitat que ens respecta i ens estima? Per descomptat! Que ens vulguin tornar a colonitzar i a seguir esclavitzats a qui ens va prendre per les armes? Mai més!

Obrim els ulls i allunyem-nos els “elements altament contaminants” encara que es disfressin i no siguin tan obvis i ens parlin d’encaixos que sabem, per experiència (recordem el peix al cove) que són impossibles, pel bé dels habitants de Catalunya. Oi que ens entenem?

2 COMENTARIS

  1. Tot correcte i d’acord amb el contingut de l’article. Només una puntualització : Els Mojinos Escozios són d’aquí. No sé si tots són de Mollet del Vallès, però allí és on van començar.

  2. Sisplau, formeu-vos una miqueta!! El poble aquest, Villanueva del Norte, no existeix pas!! Aquest home és un FAKE total…!!!! És algú INVENTAT, no sé per qui, però inventat!!

FER UN COMENTARI