El proper 16 de novembre a les 21.30 hores, l’Ateneu de Cerdanyola acollirà l’estrena de “Pasos”, el primer espectacle de la jove companyia cerdanyolenca Duram Teatre.

Es tracta d’un monòleg totalment autoproduït i autofinançat, creat a partir d’un text escrit pel jove cerdanyolenc Raúl Moreno, exalumne de l’Aula de Teatre de Cerdanyola.

pasos-cartel“Pasos” és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument ens situa en un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual fins que les petites picabaralles acaben agreujant-se més del compte. Diego, bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions personals, li supera.

Duram Teatre aposta pel teatre de creació, tot tenint present un llenguatge emmarcat en un univers no estrictament realista i basat en la paraula i el gest, considerant la relació actor-espectador com a element fonamental a l’hora d’explicar una història.

El preu del bitllet és determinat segons el mecanisme anomenat taquilla inversa, és a dir, un cop acabat l’espectacle tothom està convidat a valorar-lo i a deixar els diners que cregui més convenients.

FER UN COMENTARI