Les entitats de Barcelona deixen de banda les sigles polítiques i organitzen juntes el Correllengua anual de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni

Publicada: 11/11/2016 13:09h | Actualitzada: 16:43h

Demà dissabte a partir de les onze del matí, als Jardinets de l’Alguer a Barcelona, tindrà lloc el Correllengua anual organitzat per les entitats dels barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni.

Seccions locals d’ERC, JERC, JNC (CDC), CUP, BCN en Comú, ANC i Òmnium han deixat de banda les diferències ideològiques i han fet pinya per organitzar el conjunt d’esdeveniments del Correllengua d’enguany demostrant que, en temes de llengua i cultura, anar tots a una no és impossible.

La jornada començarà a les onze amb una mostra de cultura popular, amb l’exhibició dels Bastoners del Casc Antic de l’Esbart l’Espiga d’Or i Ballets de Catalunya. A les dotze tindrà lloc una xerrada sobre la supressió dels accents diacrítics amb la participació del filòleg, escriptor i traductor Pau Vidal. Seguiran activitats com el Concurs d’enigmes i dialectes dels Països Catalans, lectures de Montserrat Roig a la qual es vol retre homenatge amb aquest Correllengua i, per acabar, vermut i música en directe.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI