La “rata” de Salellas (CUP) i el difunt comissari Piqué

Publicada: 23/10/2016 20:52h

Que els de la CUP són unes paparres del sistema, per molt que es vanagloriïn de dir el contrari, és sabut. Que aquests personatges fan més mal a Catalunya que fins i tot el mateix PP a vegades, ho hem vist tots. Que a ningú se li oblidi el lamentable i pudent cas dels 1515 vots de la seva pseudo-votació. Que hàgim d’aguantar les seves propagandístiques robes en pro de causes totalitaristes d’esquerres, i fins i tot etarres, dia sí, dia també… Cansa, cabreja i fastigueja.

Però l’altre dia van creuar la línia. Dijous passat, el diputat de la CUP Benet Salellas va parafrasejar a un comissari dels Mossos d’Esquadra mort fa un mes, amb les consegüents rialles i aplaudiments de la resta de diputats del mateix partit.

El comissari David Piqué, el Dia de les Esquadres de l’any 2012, va qualificar els violents de “rates”. Haig de dir que va fer gala del seu saber estar i diplomàcia, perquè hi ha molts més adjectius per definir-los i, si bé no tan ben sonants, molt més encertats. Piqué va afegir que la policia catalana aniria a “per ells” i que: “Es poden amagar on vulguin, perquè els trobarem. Sigui en una cova o en una claveguera, que és on s’amaguen les rates, o en una assemblea, que no representa ningú, o darrere d’una cadira d’una universitat”, va afirmar.

Només puc afegir una cosa al discurs: AMÉN. Doncs bé, el diputat Benet Salellas va dir a la seva intervenció, dirigint-se al difunt comissari Piqué: “Doncs miri, avui les rates són aquí”.

Està molt bé que cadascú sàpiga que és i on es troba. De veritat que no esperava menys d’un càrrec del parlament a qui li pago el sou. Senyor Salellas és un pas, de veritat. Queda patent, doncs, la covardia de l’autodenominat rata. Covardia que no li ha permès rebatre les paraules del comissari fins que aquest ha mort. És tot un home. Perdó, cosa del heteropatriarcat. Deixem-ho en rata que és femení.

Que a ningú li passi per alt que el senyor Salellas, diputat de la CUP, partit antisistema i defensor de l’okupació de tot local, terreny o finca que no tingui un fi social, té en propietat dos habitatges, tres locals i sis finques rústiques. De la mateixa manera que el diputat Albert Botran, que disposa de 112.000 euros al banc, Pilar Castillejos amb 102,000 euros i una hipoteca de 235.000 euros o Joan Garriga, amb 70.000 euros.

M’encanta això de la transparència del Parlament. A vostès no senyors de la CUP? Està molt bé això de dir a la gent que no arriba a final de mes que lluiti pels seus drets. Que desobeeixin i que plantin cara. Està molt bé dir-ho quan es té aquesta comoditat patrimonial i monetària.

Antisistema dins del sistema. Hipòcrites. Covards i mentiders.

I com el mateix Salelles ha dit, a ell i a tots els del seu partit: “RATES”.

FER UN COMENTARI