Quan la ignorància porta títols acadèmics i s’empara en càrrecs públics

Publicada: 01/10/2016 12:30h

És d’autèntica vergonya al que acaba de declarar Daniel Mòdol, membre de l’Ajuntament de Barcelona, regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni, pel qual la Sagrada Família és una pseudo obra de Gaudí i sembla una mona de Pasqua. Tota una opinió. Jo em pregunto si aquest individu havia fumat alguna substància o havia pres quelcom no massa recomanable per a la salut, ja que fins ara he pensat que aquesta mena de disbarats eren cosa dels “comuns” de la Colau i companyia, extensible darrerament a la CUP i les seves estrafolàries propostes, rebutjades pel mateix ajuntament.

Tot plegat, tenen tota la intenció d’anar buidant la ciutat de contingut històric, han entrat en una mena d’espiral embogida de destrucció sense cap ni peus. De la Colau i els seus amics, ja no m’estranya res, però el PSC?  Sr. Iceta, on és? Digui quelcom! Malgrat tota la guerra que s’han muntat els socialistes, ja no prevalent ni les posicions culturals, on s’ha quedat el sentit comú? Ja no és per defensar la Sagrada Família, com creient, que no ho sóc. Ho faig només com a barceloní. El PSC, mai l’he votat, però sí que sentia un respecte per ell i la seva història, malgrat el seu federalisme espanyolista. Si continuen el camí d’aquest regidor d’arquitectura, serà normal que continuïn perdent vots, es quedaran més sols que l’una, i tant de bo no sigui cert, però en realitat no es mereixen res més, el càstig polític i electoral dels ciutadans, d’uns ciutadans que ja estem més que farts de ser insultats dia rere dia. No serà que el pacte del PSC amb la Colau està arribant a trastornar el seny i el sentit comú d’un partit que, fa pocs anys, era molt important a la societat catalana?

És demencial, crec que no estaria de més que Daniel Mòdol demanes perdó públicament a tota la població barcelonina, excepte als de la CUP que semblaven estar d’acord amb ell. El fet d’afirmar que el monument més visitat de la ciutat és com una mena de mona de Pasqua o és una provocació o simplement una estupidesa fora de lloc, o possiblement Mòdol pretén pujar dins l’escalafó municipal.

Pensant-ho bé, em manquen paraules i qualificatius, però sí que se m’acut un consell: Mòdol, canviï de partit, marxi amb els comuns o a la CUP, que segurament qualsevol dels dos partits el rebrien de braços oberts. Clar que això ja ens fa entreveure que cap de les dues formacions té massa futur al nostre país. Ja no n’hi havia prou amb el tema del monument a Colom i ara només faltava això, sense oblidar la proposta d’enderrocar el Born per fer pisos socials, és clar. La llista de disbarats i despropòsits del circ en què estan transformant un Ajuntament com el de Barcelona és tant amplia que hauríem d’obrir una carpeta només per no oblidar-nos-en.

Estic segur que no són conscients del ridícul que estan fent arreu. Tot el que toqui Barcelona té repercussió internacional, tant per bé com per mal, i aquests comentaris, propostes o bogeries, més aviat no fan cap favor ni a la capital de Catalunya ni als seus habitants.
El millor que pot fer aquesta mena d’individus és plegar i anar-se’n a casa seva, que dimiteixin d’una vegada, que marxin i ens deixin en pau. Barcelona, els seus habitants, la nostra història i els nostres morts, estarem més tranquils el dia que tota aquesta banda de brètols ja no hi sigui.

Diuen que aquesta ciutat, que abans tenia superàvit econòmic, en aquests moments ja té un forat de dos-cents cinquanta milions d’euros. Au Colau, ja n’hi ha prou.

1 COMENTARI

  1. Aquest de socialista sols en te el carnet si es que en té, són vividors que s’apunten on poden treure pasta, per cert, és un autèntic incompetent com arquitecte, en pateixo algunes de les seves tifes arquitectòniques.

FER UN COMENTARI