“Estrela Roja de Benimaclet” presenta el llibre del seu 25è aniversari

Publicada: 20/10/2016 09:15h

Des de l’any 1990, la colla de dolçainers i tabaleters Estrela Roja de Benimaclet ve realitzant distintes activitats relacionades amb la música de tabal i dolçaina, des de la formativa fins la reivindicativa, passant per la recuperació i el foment dels nostres instruments més tradicionals.

catturaPer celebrar aquests 25 anys, el proper dissabte 22 d’octubre de 2016 farem la presentació d’un llibre, publicat per l’Editorial DENES, on hem arreplegat part de les nostres activitats i amb la participació d’amics i amigues, companys i companyes. Aquesta activitat literària i musical estarà oberta al públic i tindrà lloc a la seu de l’Assemblea de Veïns de Benimaclet al carrer Masquefa 5 de Benimaclet (València).

Entre els actes previstos, comptarem amb danses, albaes, balls, muixerangues, cançons, teatre, gegants, dimonis, xerrades, parlaments, vídeos, fotografies, etc. i òbviament música de tabal i dolçaina.

Volem fem una crida especial a totes les persones que ens han seguit, a les persones amb les quals hem pogut col·laborar d’una manera o de l’altra, a les persones que han participat activament en aquest projecte així com a les associacions, col·lectius, organitzacions sindicals i polítiques, gent de la cultura i de la lluita de classe i nacional.

Aquest projecte, que ha comptat amb la col·laboració de vora 300 persones, tracta de posar en majúscules no sols el nostre treball sinó també tot el que el tabal i la dolçaina han significat com a instruments de lluita per a la defensa dels drets socials i nacionals i de les persones i pobles més desfavorits. Un projecte que ha comptat únicament i exclusivament amb l’esforç i els mitjans propis de l’Estrela Roja i que ha prologat el company Vicent Torrent. Aquesta presentació oficial serà la primera d’una centena que tenim programades arreu de la nació catalana per als propers mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI