Carta oberta a Francisco Bueno, feixista

Publicada: 13/10/2016 16:03h | Actualitzada: 21:49h

Publico avui aquesta carta, encara que els fets van succeir l’any passat. I és que m’ha inspirat el lamentable i penós espectacle que van donar ahir els que van celebrar el “Día de la Raza”, perquè així ho va batejar el dictador i, encara que en “democràcia” celebren el “Día de la Constitución”, els espanyols segueixen tenint com a “Fiesta Nacional” el 12 d’octubre.

La notícia: Els Mossos d’Esquadra han denunciat un veí de Castellar del Vallès anomenat Francisco Bueno Reyes per insultar i amenaçar el president de la Generalitat mitjançant el Facebook: Francisco Bueno Reyes, veí de Castellar del Vallès però originari de Burgos, és un ultradretà de 60 anys assidu a les manifestacions unionistes que ja havia amenaçat anteriorment de mort els “separatistes”. I aquesta vegada ha afirmat textualment: “Jo mateix l’afusellaré i el cremaré i també a tota la seva fastigosa família perquè ells són els invasors d’aquesta terra que sempre va ser hispana i mai dels catalans, que són els invasors i els colons i els xarnegos en el meu territori hispà”.

Doncs, mira, Francisco, ara jo vull dir la meva:

No sé si em fas més pena com ignorant per no conèixer la història dels nostres respectius països (Espanya i Catalunya), o per amargat per haver-te vist obligat a deixar la teva freda i inhòspita Castella, on no tenies un plat calent per portar-te a la boca, i venir a viure a una terra assolellada i fèrtil, amb mar i muntanya, amb un clima magnífic, que et va acollir amb els braços oberts i et va donar l’oportunitat de tenir una vida digna.

Sé que fot, però és el que hi ha i, si no t’agrada, ample és Castella. Embolcalla’t amb la teva estimada bandera de l’esparver i torna als teus orígens. Ningú t’obliga viure a un lloc on estàs rodejat d’una gent a qui odies, que parlen una llengua que et negues a parlar i que tenen unes idees i una manera de ser i de fer completament oposades a les teves.

Sé que t’estimaries més que marxéssim nosaltres, o tancar-nos en camps de concentració perquè ja no hi ha galeres, que calaries foc a tot allò que olora de català, que gaudiries com una gossa en cel veient com cremen la Sagrada Família, la Pedrera i la Catedral. Ja t’imagino al capdamunt del Tibidabo, assegut en un tron XXL, amb un cubata XXL a una mà i un caliquenyo pudent a l’altra, com un Neró totxo-castís, contemplant amb “orgullo espaÑol” la teva gesta.

Però, mira, no. La cosa no anirà així. Encara que no t’ho creguis som al segle XXI, pertanyem a la UE i ben aviat la NACIÓ catalana esdevindrà un ESTAT LLIURE I SOBIRÀ. I la gent com tu no hi tindrà cabuda.

Fas tard, Francisco. Fas molt tard. El nazisme ja no està de moda i la gent com tu mereixen la presó (però a Burgos, si us plau, que aquí no volem mantenir feixistes catalanòfobs), o el desterrament… Adéu, Francisco, no vull saber mai més res de tu i de la teva gent.

2 COMENTARIS

  1. Lo primero es que todos los layetanos y catalanes no sois de aquí si no simplemente judíos payeses franceses occitanos como buestros apellidos estas tierras son la marca hisnica tierras del reino de Aragón y vosotros solo sois una putas mierdas de muertos de hambre y analfabetos ya que vosotros no sois. Españoles si no judíos payeses franceses occitanos y por ser sionistas y muy conflictivos y nazis que significa nacionalistas os expulsaron del sur de Francia del sur de la Occitania a Tarragona y Jaime I os dijo podéis cultivar la tierras mias pero siempre pagando todos los impuestos al reino de Aragón y vosotros no tenéis lengua propia ya que adoptaistes la lengua la provenzal y lemosi Occitana francesa y tampoco tenéis bandera ya que la señera es del reino de Aragón y la única nación y país y y patria de los catalanes es Cataluña la bella y que es Andorra y si no estudiad la historia de España y abrid el Google y abrid el Tratado de Corbeil en el 1.258

FER UN COMENTARI