Carme Forcadell ha assegurat que no deixarà el seu càrrec de presidenta del Parlament tal com reclamen els grups parlamentaris del PP i de Ciutadans després de l’admissió a tràmit, per part del TSJC, de la querella presentada per la Fiscalia contra ella. No dimitirà “per haver complert amb les seves funcions, haver defensat la sobirania del Parlament i el dret d’iniciativa dels diputats”, ha dit.

La querella acusa Forcadell de prevaricació i desobediència per haver permès la votació de les conclusions de la Comissió d’estudi del Procés Constituent tot i la prohibició del Tribunal Constitucional que havia anul·lat la declaració d’inici del procés advertint que no es podia desenvolupar cap acció parlamentària o administrativa derivada d’aquella declaració.

Ara bé, segons ha explicat als micròfons de Catalunya Ràdio, Forcadell no dimitirà i tampoc no tem que la inhabilitin, ja que seria un “atac antidemocràtic tan ferotge” que ni s’ho imagina.  “Sóc presidenta del Parlament perquè em van triar els diputats, i preveig deixar de ser-ho quan els diputats, en la pròxima legislatura, triïn una altra persona”, ha afirmat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI