Allò que Ada Colau no fa, ho ha de fer l’oposició

Publicada: 04/10/2016 09:09h

És… curiós? Vinga, fem servir aquest mot per no fer-ne servir un altre més gruixut. Deia, és curiós que la “nova política”, neixi amb els mateixos defectes que han caracteritzat, generalment, a la “vella”. És curiós, si més no, que una persona sortida de l’activisme, que ha de saber el mal que fan els cops de porta a la cara quan t’adreces al poder per portar les queixes d’un col·lectiu, et doni un cop de porta al nas, només perquè sap que el que has de dir no li agradarà.

Fixeu-vos: Més de 9.500 persones (en aquests moments) s’han adherit a la campanya Sí al Born, no a Franco, però no han estat les úniques. Parlant amb la Sindicatura de Greuges de Barcelona, hi ha moltíssims ciutadans que, de manera individual, se’ls han adreçat per fer-los arribar la seva indignació. Però la senyora Colau i el seu equip de govern, es nega a escoltar-los. Tant se val que siguin deu, com mil, com deu mil. La formació que va guanyar l’alcaldia dient que “manaria la ciutadania” es nega, inclús, a escoltar-los. I em pregunto, si falla allò en que has basat la teva campanya, què queda?

Per sort per tota aquesta quantitat d’indignats (perquè també són indignats, però amb l’actual govern de la capital de Catalunya), part de la injuriada “vella política”, en aquest cas el cap del grup municipal d’ERC, el senyor Alfred Bosch, s’ha adreçat a ells per mantenir una reunió i escoltar la seva queixa.

Doncs, mireu, potser és que la “vella” és més lleial que la que es fa dir “nova”. I és que, de vegades, valen més unes bones sabates un xic gastades, que unes de noves d’un basar xinès. Oi que m’enteneu?

De totes maneres no llencem les campanes al vol. No sabem en què quedarà la reunió amb Alfred Bosch. Però, almenys, el gest l’ha tingut. I això s’agraeix.

FER UN COMENTARI