El retorn dels “felpudos rojos”

Publicada: 11/09/2016 17:11h

Demanem independència. Demanem democràcia, això està implícit, ja que el clam ve del poble i volem fer sentir la nostra voluntat, la voluntat i la determinació a viure lliures del poble català. Aleshores, a què ve el numeret de divendres a Sant Boi? Quan hem passat del “que la prudència no ens faci traïdors” al “que el partidisme no ens faci traïdors?” o “que l’ànsia de poder no ens faci traïdors?”

captura-fragment-discurs-sant-boi-2016-dante-fachin-xile-i-catalunya-drets-humansS’omplen la boca dels drets humans? Seran uns altres drets humans que no inclouen la llibertat ideològica (articles del 17 al 21 i aquest últim especialment).

Article 21

  1. Tota persona té dret a participar en el govern del seu país, directament o per mitjà de representants lliurement elegits.
  2. Tota persona té dret, en condicions d’igualtat, a accedir a les funcions públiques del seu país.
  3. La voluntat del poble és el fonament de l’autoritat de l’Estat; aquesta voluntat ha d’expressar-se mitjançant eleccions autèntiques, que hauran de fer-se periòdicament per sufragi universal i igual i per vot secret o per altre procediment equivalent que garanteixi la llibertat del vot.

En resum, a veure si ens queda clar a tots:

  1. És lícit voler governar, voler imposar una associació de les dites esquerres, com va estar el tripartit a Barcelona i Catalunya.
  2. Aquest objectiu només pot assolir-se mitjançant l’aprovació majoritària del poble, per democràcia directe, per tant, per sufragi universal, amb el vot personal de tots els electors que vulguin participar en escollir el govern.

Els partits poden proposar, el poble decideix.

L’acte de divendres a Sant Boi va ser una traïció al poble de Catalunya per dues raons:

  1. Perquè es va excloure premeditadament a una part de l’espectre parlamentari votat lliurament pel poble català i que han declarat sense embuts la seva voluntat independentista. Més, van excloure representants d’altres formacions que puguin no tenir representació en aquesta legislatura però que sí que aposten declaradament per la llibertat de Catalunya. Seria el cas de Solidaritat, per exemple. N’hi ha més.
  2. Perquè es van emetre missatges contradictoris i alguns, en especial per part del representant de Podemos a Catalunya, Albano Dante Fachin, clarament contraris a la independència del nostre país.

albano-dante-no-va-que-cat-independent-arreglar-espanya-fer-fora-convergencia-sep-2016Què hi feia tan satisfet el vicepresident del govern, que va formar part de Junts pel Sí, amb gent contrària a la independència en un acte d’afirmació sobiranista? Ens volen tornar bojos? O potser es conformen en dividir-nos per frustrar definitivament el somni?

Senyors polítics, representants del poble, que la seva ambició de poder no els faci traïdors.

Quin soci del procés independentista és qui diu això?

“Per a nosaltres, la gent de Podem, la capacitat d’exercir aquesta sobirania real passa per reforçar els vincles i lligams solidaris, en peu d’igualtat amb els pobles i nacions de la resta de l’Estat” (Albano Dante Fachin, Sant Boi, 9 setembre 2016).

El seu serà el nou concepte de sobirania, sobirania Zero: sense cafeïna, sense sucre, sense lactosa, sense gluten… sense independència. Estranya manera tenen les dites forces d’esquerra d’eixamplar la base sobiranista.

sb2

FER UN COMENTARI