L’Estat Islàmic, Barcelona i la Colau

Publicada: 09/08/2016 12:57h | Actualitzada: 13:51h

Ara l’amenaçada és Barcelona i, més concretament, el temple de la Sagrada Família. Crec que va ser abans-d’ahir que l’ISIS va fer el comunicat i l’amenaça directa, i van publicar unes quantes fotos i la seva retòrica habitual. Credibilitat? S’ha de suposar que la nostra policia no s’ho prendrà com a broma. Fa pocs dies, un cotxe sospitós a la Via Laietana va paralitzar el trànsit durant més de dues hores i, segons van dir després, el propietari del vehicle no tenia res a veure amb els radicals islamistes ni hi havia explosius a dins del cotxe.

Malgrat l’estat d’alerta 4 que tenim a Barcelona, molts cops no ho sembla en absolut. Un dels punts més desprotegits de la nostra ciutat és un dels llocs de màxima assistència de ciutadans i d’estrangers i no és ni més ni menys que les platges de la Barceloneta, la façana litoral per excel·lència de la nostra estimada ciutat. Hi vaig amb molta freqüència amb la família i el cert és que ha empitjorat en molt poc temps, coincident amb el mandat de l’alcaldessa Colau: una sorra realment molt bruta, des de burilles de cigarretes fins a llaunes de tota mena i ampolles de vidre. Parlant clar, molta merda. I sabeu de qui la gent diu que és la culpa? Doncs de la Colau. Clar i català. L’alcaldessa està deixant que les nostres platges es transformin en autèntics abocadors d’escombraries, i és clar que això també porta un malestar internacional, ja que no podem oblidar la gran quantitat d’usuaris estrangers que les freqüenten diàriament.

Això ja sense el tema seguretat. Mai aquestes platges s’han vist tan desprotegides com ara, mai. Per no donar pistes a terroristes potencials, tampoc donaré més detalls sobre horaris determinats, però poden passar hores sense que s’hi vegi un cotxe patrulla ni de la Guàrdia Urbana ni dels Mossos d’esquadra, encara que amb ells ja he parlat, tant per queixar-me com per posar-los el corrent d’un incident que vaig considerar un senyal molt perillós. Ja fa uns dies, al Passeig Marítim, un musulmà –no semblava jove– agafat a la barana va començar a cridar i gesticular de forma amenaçadora vers els banyistes i, de tant en tant, s’entenia que deia Al·lahu-àkbar.  No vaig poder parlar amb cap policia fins que vaig arribar al barri on visc, a l’altra punta de la ciutat, i la patrulla dels mossos va dir que ho posaria en coneixement dels superiors.

És clar el pla de la nostra alcaldessa Colau: vol empobrir Barcelona. En tots els sentits, vol fer-la una ciutat bruta i trista, com la Barcelona dels anys 40, la Barcelona d’aquella postguerra criminal i repressiva. Una ciutat grisa, fosca i molt pobra.

Espero que l’amenaça de l’Estat Islàmic contra el temple de la Sagrada Família no s’acabi transformant en una trista realitat però, per descomptat, també espero que mai un terrorista islamista pugui fer cap disbarat contra els usuaris de la platja de la Barceloneta. Que l’alcaldessa faci que ens sentim segurs, si tenim un problema d’aquesta mena, i jo, personalment, no penso deixar d’exigir-li totes les responsabilitats. Atacar, com sigui una platja, no és gens complicat.

Alcaldessa Colau, deixi d’exposicions feixistes, de manters sense solució o de donar la benvinguda a immigrants que no arriben. Es deixi d’animalades i es posi les piles d’una p….vegada!

5 COMENTARIS

  1. No entraré a valorar l’article, però no estic d’acord amb les afirmacions d’inseguretat que aquí s’hi manifesten. Durant tota la temporada de platges s’obren vàries comissaries a peu de platja, una d’elles a la Barceloneta. A més, s’acaba d’estrenar la conjunta entre mossos i urbana a Joan de Borbó, a menys d’un minut de la platja. I més enllà dels cotxes patrulla, hi ha destinats agents de paisà i fins i tot una embarcació policial, quedant així vigilat mar, platja i passeig marítim. Que vostè no els vegi no significa que no hi siguin.

  2. Penso que aquest article és un insult a la intel·ligència dels lectors. Com mesura el seu autor la seguretat o la inseguretat de les platges o d’altres indrets?. Em pot dir si la platja de Castelldefels està o la de Platja d’Aro, per dir alguns llocs, estan més protegides que les de Barcelona?. Em pot dir qui les embruta i causa el problema internacional que esmenta?.
    Per cert, li puc proposar un títol per al seu pròxim article pel goig les seu club de fans: “La Colau i les set plagues d’Egipte”. Estic segur que hi trobarà més que indicis de la seva culpabilitat.

FER UN COMENTARI