Publicat: “La Moncloa ignora la petició de convertir 1600 milions de deute de curt a llarg termini. Junqueras aconsegueix permís del govern per emetre 680 milions en deute a curt”.  “Això” li succeeix a la 1a economia de l’estat espanyol, la 1a força industrial, la 1a  exportadora! Ha de demanar permís! Està entre les 3 primeres en aportació a l’estat però és la “desena” en ingressos per atendre les necessitats socials, en educació, sanitat, etc. Catalunya segueix retrocedint en recursos per a la seva població. “Això” és el que volen els partits a Catalunya que defensen la dependència d’Espanya? “Això” és el que volen els votants que opten per perdre qualitat de vida per a les seves famílies? Què decidiria un votant amb un mínim de dignitat? Independència per gestionar els seus propis recursos… O dependència perquè els hi administrin, asfíxia, explotació…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI