Davant de la crida de l’Assemblea Nacional Catalana a manifestar-nos pel RUI, el Referèndum Unilateral d’Independència, els ciutadans de Catalunya tenen el dret de reclamar que el govern de Catalunya declari unilateralment la independència mitjançant una DUI. Per això, posem a disposició de tothom qui ho vulgui una manera de poder manifestar aquest dret enviant un correu al M. H. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya.

El missatge és el següent, només cal omplir el formulari que trobareu a sota i fer clic a “Reclama la DUI!”.

Estimat Molt Honorable Senyor Carles Puigdemont i Casamajó, president de la Generalitat de Catalunya.

Atès el mandat democràtic atorgat a les urnes el passat 27 de setembre de 2015. Jo, (Nom i Cognoms) resident a (Població), que ja vaig votar independència en el referèndum del 9 de novembre del 2014, exigeixo a la Generalitat de Catalunya i al Parlament de Catalunya que declari urgentment la independència mitjançant una Declaració Unilateral d’Independència (DUI).

Atentament,
(Nom i Cognoms)
(Correu electrònic)

El teu nom i cognoms (majúscules i accents inclosos)

El teu correu electrònic

La teva població

COMPARTIR

5 COMENTARIS

 1. El meu comentari és que no se’m permet posar els meu nom i cognoms a espai del formulari redactat en vermell, com tampoc el correu electrònic.
  No sé si es defecte de la web o del meu ordinador.
  Aleshores, sento no poder signar.

  • Hola Jordi, ens sap greu que tinguis algun problema, si ens dius el poble on vius podem fer l’enviament nosaltres mateixos.

 2. Amb un 47.7 dels vots per la independència? On és el mandat democràtic? Em fa especial gràcia la paraula “urgentment”.

 3. Exijo que el señor Puigdemont lleve a cabo una DUI.
  Teniente General Jacinto el Cinto Prieto

  (Nótese la ironia de mi comentario) 🙂

  Quina efectivitat té aquesta iniciativa? És molt infantil

FER UN COMENTARI