L’abstenció d’Esquerra Republicana ha salvat Ada Colau de la reprovació per la mala gestió del fenomen Top Manta, proposada pel grup municipal de CiU. De fet, la votació s’ha conclòs amb un empat –18 a favor i 18 en contra– i la reprovació s’ha pogut evitar amb el vot de qualitat de l’alcaldessa, expressat com a delegat pel primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.

Finalment, tot i les crítiques avançades a través de la premsa i de les xarxes socials, ERC no ha sabut prendre una posició valenta en contra del govern municipal i ha tornat a oferir-se-li com a àncora de salvació només a canvi del reconeixement, per part del govern, dels seus errors i del seu compromís a abordar el fenomen aplicant les mesures concordades a la taula de ciutat sobre la venda irregular a l’espai públic.

FER UN COMENTARI