Amenaces i més amenaces, com ja era de preveure

Publicada: 30/07/2016 21:11h

Avui sí que és una matinada d’aquelles que caldrà que mesuri molts les paraules, qualsevol expressió mal entesa o mal explicada no seria convenient, però res de totes aquestes consideracions em farà fer ni un pas enrere.

Dit això com a introducció, vull posar-me a les ordres del President de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont i de la segona autoritat del país, la Presidenta del Parlament de Catalunya, na Carme Forcadell, tots dos em tenen a la seva disposició.

Ara ja hi som en el que fa no massa temps semblava el futur, el futur ja és ara, i és el moment de posar-se ferms i aguantar l’embranzida que estan preparant des de Madrid, segurament aquest article no serà massa llarg, ja no ens calen massa paraules, ara és ja al temps de la fidelitat i dels fets, i si algú li tremolen les cames que ho dissimuli, vista al davant i empassar saliva.

La nostra consellera Neus Munté ha dit que el Govern català no retrocedirà en el full de ruta tot i les amenaces penals de l’Estat espanyol, ben dit Consellera, té tota la raó del món quan diu “no podem entendre com es pot ignorar el clam de més de dos milions de persones”. Segurament a Europa molts Governs tampoc ho podran entendre, a cada pas que fa el govern espanyol s’enfonsa més i més, amenacen amb penes de presó a la Presidenta del Parlament i també el President de la Generalitat, represàlies per exercir la democràcia, senzillament és això.

Això és tot el que des d’Espanya entenen com “democràcia”, represàlies, amenaces i por. I pretenen que renunciem a la nostra independència? Volen que ens quedem a viure, que no conviure a aquesta mena de país dit Espanya?

La senyora Soraya Sáenz de Santamaría, portaveu del govern espanyol, ha informat que la resolució aprovada al ple serà anul·lada perquè contravé la sentència de desembre del 2015, reclama també la prohibició al President Puigdemont de tramitar qualsevol mesura legislativa que pugui executar les resolucions de desconnexió, i avisa que exigiran responsabilitats penals per incomplir els actes. Sincerament creuen, de veritat, que això es complirà?

Se’m fa difícil d’entendre com alguns catalans, no ja del PP ni de C’s tampoc, però si alguns del PSC i de CSQEP, tenen l’estómac per aguantar tal quantitat d’ofenses i insults al nostre país i les institucions del poble català i les seves autoritats.

Podran dir el que vulguin, difamar, mentir, tergiversar, manipular i inventar delictes, una represàlia contra persones escollides democràticament pel poble, seria totalment inadmissible, el Parlament de Catalunya té tot el dret a proposar i votar tot allò que li ha estat manat per la majoria a unes eleccions democràtiques.

Ara és l’hora, catalans.

1 COMENTARI

  1. Molt ben escrit. Ara és l’hora…..o caixa o faixa!! A força d’aguantar tantes i tantes injustícies any darrera any, aquesta gent s’ha cregut que som mesells i que no reaccionarem. Doncs trèiem-los del seu error.
    Bon cop de falç! !!!

FER UN COMENTARI