Estem a l’any 2714 de la segona era després de les deu plagues de xinxes i mosquits dels braus que van devastar l’ humanitat i la van deixar amb quatre destripa-terrossos mal comptats. Aquests, la gent benestant i els seus satèl·lits, a l’igual com van fer al quatrocento italià, van refugiar-se a llocs aïllats, com els balnearis o grans iots i vaixells, veritables ciutats flotants, com el Rockefeller World, Zuckerberg Ocean, and the Queen Colau of the Seas.

Tot van ser nyèbits i sangoneres de tota mena qui van aconseguir salvar-se, deixant a la resta anar caient com eixam regat amb cianur de potassi al dos mil per cent?

No, un poble va resistir fugint de la devastació, i creuant els Pirineus d’est a oest, de refugi en refugi, de cova en cova, evitant totes les àrees poblades, conscients que qualsevol error els portaria a la seva anihilació i que d’ells no quedaria ni el record per culpa dels seus enemics, aquells que van provocar tan gran desfeta humana amb els seus experiments tractant de trobar submarins que poguessin surar[1].

Temps després, centenars i centenars d’anys més tard, la tribu dels Catalans torna a travessar els Pirineus, ara en sentit invers per un nou començament a la seva estimada terra d’origen, una terra dotada de totes les gràcies, regal dels seus déus, la Moreneta i sant Jordi, que encara resta dempeus, encara que una mica feta malbé per la tribu dels okupes.

Època actual

via catalana Diada 11 sep 13 el pertus frontera mogollon a la cadenaDe tornada a la seva terra mare, al grapat de catalans supervivents del gran èxode dels Pirineus, tan desitjosos ara i sempre de la seva llibertat, el seu 266è President, el Molt Honorable Berenguer McTree Fernandes Hung Xao, els ha plantejat de fer un referèndum per consultar si volen un referèndum que, en principi, si més no, no seria vinculant sobre la necessitat de fer un referèndum, ara sí, vinculant sobre la sobirania de Catalunya, de forma i manera que decidissin finalment, en exercici de la seva voluntat sobirana, amb permís de la tribu dels Braus, que imposen el seu imperi a tot el territori sota el comandament del darrer duc de l’Albada-Gatwick, si faran un referèndum unilateral per considerar si es declaren independents, via un referèndum d’independència.

Estan discutint si no seria millor una consulta prèvia sobre el referèndum del referèndum i si no val més un referèndum anterior per decidir si desobeiran les ordres dels Braus. L’escriptora Josefina Guardiola ha proposat de prendre la decisió als penals perquè no hi ha manera d’arribar a cap acord.

  1. La vinculació entre les plagues dels insectes i els submarins que no suraven són coses que els savis encara no han trobat explicació en tots aquests segles; ningú ha comprès encara com se’ls hi va ocórrer als Braus barrejar nanorobots amb ARN recombinant de la mosca Drosophila melanogaster i pensar que funcionaria.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI