Seguirà amenaçant Espanya amb les pensions…?

Publicada: 25/05/2016 14:21h

Publicat: (El País) “Rajoy admet la seva preocupació pel futur de les pensions”. Amenaça el govern espanyol als actuals i futurs pensionistes catalans amb què perdrien o disminuirien les seves pensions si Catalunya s’independitza? Sí! Què diuen les xifres reals? Demostren clarament, i confessat pel propi govern espanyol, que el 2018 segurament s’hauran esgotat les reserves per a pensions? Saben els votants catalans que en un futur serà pitjor la situació a Espanya mentre a Catalunya serà millor per comptar amb més treballadors per pensionista i amb salaris superiors? Pensions segures i a l’alça en una Catalunya independent o… en perill i a la baixa dependent d’Espanya? Què triem per al nostre present i futur?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI