Quant paguen els dependentistes per la seva fidelitat a l’estat espanyol?

Publicada: 04/05/2016 10:08h

Publicat: “L’última sentència del Tribunal Constitucional deixa al govern català sense més de 800 milions d’Euros” Estan d’acord que l’estat no aporti els recursos necessaris per a educació, sanitat, assistència social i, alhora, no permeti que la Generalitat recapti d’on pugui per a aquestes aplicacions? Accepten no viure amb la qualitat de vida que mereixen pel que generen i aporten? Es resignen a què el seu vot a partits “dependentistes” serveixin perquè els seus representants “No” els representin i defensin? Prefereixen seguir vivint en una regió espanyola cada vegada més explotada que en un modern país europeu com serà una Catalunya independent? Quant paguen per la seva fidelitat…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI