Com queda el Constitucional hispà davant la justícia social i… Europa?

Publicada: 20/04/2016 09:01h

Publicat: “El Parlament Europeu vota a favor de no tallar el subministrament energètic a les llars durant l’hivern. La resolució va en la línia del que defensa el govern català, sis dies després que el TC hagi tombat el decret de pobresa energètica”. Alhora: “Daniel Sirera i Enric Millo exigeixen que s’analitzi si l’escriptora Empar Moliner va vulnerar la llei”. No podem plantejar que potser és aquesta “llei” Constitucional la qui vulnera el més elemental de la justícia social? A qui defensen i representen els polítics i partits a Catalu-nya que donen suport al Constitucional en perjudici de les famílies catalanes que passen dificultats “precisament” per la seva culpa? Justícia social… o Injustícia creixent…?

FER UN COMENTARI