Què opinen a l’estranger sobre el procés independentista?

Publicada: 28/04/2016 10:00h

Publicat: “Un informe del Congrés d’Estats Units legitima la Declaració d’Independència Unilateral de Catalunya amb el precedent de Kosovo”. “Un grup de diputats del parlament suís constituirà aquest pròxim més de juny un “grup d’amistat Suïssa-Catalunya” per seguir de de prop l’evolució del procés independentista”. “La cambra de comerç Austríaca confirma que l’economia catalana creix dins del procés independentista”. “Els partits suïssos demanen al govern helvètic que intervingui entre Catalunya i Espanya en defensa de la democràcia” Què suggereixen totes aquestes notícies? Clara oposició o comprensió, acostament, col·laboració, reconeixement del procés d’independència…?

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI