Catalunya espoliada i a sobre castigada?

Publicada: 28/04/2016 10:10h

Publicat: “El PP anunciarà que el Fons de Liquiditat Autonòmica serà gratis per a les autonomies que han complert l’objectiu de dèficit. Catalunya haurà de pagar interessos pels fons que rebi del govern espanyol”. Publicat: (Economista Niño Becerra): “És tot una mica rar, no? Catalunya sol·licita un rescat de 5.000 milions d’euros a qui lliura anualment 16.000 milions més del que rep?. Recordem que dirigents de PP i PSOE confirmen aquest dèficit anual? Recordem que sense dèficit no hi hauria retallades en sanitat, educació, serveis socials, infraestructures? Per què recolzen aquesta situació PPC, PSC, C’s, CSQP? i els seus votants? Davant la realitat objectiva, què és coherent, el digne? Sotmetre’s i seguir depenent o…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI