A qui beneficia el que aparenta divisió…?

Publicada: 13/04/2016 13:03h

Publicat: “La CUP fa tots els esforços del món per provar d’introduir contradiccions i disputes en Junts pel Sí i posar pals a les rodes. No es compromet amb els pressupostos”. “Artur Mes critica a la CUP” “Junqueras critica a Artur Mes perquè aquest critica a la CUP“Es detecta desconfiança entre els membres del JxSí” “Hi ha divisions en l’ANC”. Etc. Va haver-hi algun tipus de divisió entre els milions de manifestants? Van fer aquests un esforç d’adaptació i van demostrar tenir un projecte comú que és la Independència? Tenen en compte aquesta realitat objectiva els qui han estat escollits per materialitzar-la? Què suggereixen les seves decisions i decla-racions? Què dirà la història del seu sentit d’estat? O només és de partit?

FER UN COMENTARI