També volen gestionar el 0,7% per a finalitats socials?

Publicada: 22/03/2016 11:42h

Publicat: “El Suprem anul·la totes les sentències anteriors del constitucional, que els governs espanyols NO van complir, i retira a Catalunya la gestió del 0,7% voluntari en la renda”. És possible que hi hagi un sol ciutadà català que s’alegri d’aquesta decisió? Què suggereix que totes les organitzacions socials estiguin en contra de la mateixa? És just que les ONG catalanes no puguin rebre i aplicar aquest 0,7 que els contribuents catalans decideixen si no pertanyen a organitzacions espanyoles? És el millor per a la justícia social a Catalunya que el PSC (PSOE) s’alineï amb el PP i voti en contra que Catalunya gestioni aquest %? Estan d’acord els seus votants? Com qualificar aquesta mesura des de la “dignitat”?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI