A qui representa i defensa en realitat C’s a Catalunya?

Publicada: 15/03/2016 11:15h

Publicat: “Rivera      es mostra contrari a un nou estatut per a Catalunya” “Rivera imposa el compromís de           no acceptar un Referèndum a Catalunya”. Què suggereixen les posicions d’aquest partit? Defensa i dóna suport al benestar dels seus votants a Catalunya, la seva dignitat, la seva expressió democràtica o… tot el contrari? Recorda algú una iniciativa, una declaració, una aportació “positiva” del seu cap de files en el Parlament o “tot” el que diu és pura denúncia, moltes vegades ignorant i tendenciosa? Aspiren els seus votants a millorar el seu nivell de vida, a Catalunya, ser tinguts en compte? Algun fet objectiu suggereix que puguin aconseguir-ho gràcies a Ciutadans? Què és el digne i coherent…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI