Què faran els joves espanyols davant un futur que pot ser millor?

Publicada: 08/03/2016 09:16h

Publicat: “Financial Times denuncia que la crisi espanyola no sols crea joves pobres, sinó també “malalts”. “Una generació sencera no ha experimentat la seguretat d’un treball ni la confiança en el futur”, es llegeix en el diari. La situació és dramàtica. Quina responsa-bilitat tenen els governs i partits espanyols? Tota!. Quines opcions tenen els joves? Resignar-se a la dependència d’un estat obsolet, sense projecte per a si mateix, amb atur estructural superior al 20%… o potenciar una Catalunya independent que, segons els experts, tindria un 10% d’atur i se situaria entre països com Àustria, Finlàndia, Bèlgica? Què prefereixen? Viure, malament, en una regió d’Espanya o… bé, en un modern país europeu?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI