Què deuen i poden fer els joves catalans davant el seu futur?

Publicada: 22/03/2016 11:43h

Publicat: “S’incrementa el desànim sobre el futur entre els joves catalans. Un informe constata que la millora de les dades macroeconòmiques no s’ha traduït en un augment del benestar”   És satisfactòria la situació econòmica i les perspectives de treball, per als joves catalans “depenent” d’Espanya? No! És conseqüència aquesta situació de la “dependència” creixent i negativa de l’estat espanyol? Sí! Existeix una iniciativa de la societat per acon-seguir viure en un modern estat europeu ple de possibilitats per als joves mitjançant la “independència” de Catalunya? Sí! Llavors què és el coherent? Participar d’un projecte il·lusionant, millor, o… resignar-se a seguir dependents i desanimats?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI