Què celebrar al cap de 10 anys de l’estatut de Catalunya?

Publicada: 30/03/2016 10:00h

Publicat: “El 30 de març fa 10 anys que el parlament espanyol va aprovar per majoria l’estatut de Catalunya”. L’Estatut aprovat pel Parlament de Catalunya o… el que va quedar d’ell després del “raspallat” del Parlament espanyol? Aquest “retallada” no és un clar atac a la mateixa essència de la democràcia que diu que la sobirania resideix al Parlament i el català ho va aprovar per molt clara majoria? No va ser un atac a la dignitat de la societat catalana que un parlament espanyol li imposés les seves restriccions? Què dir que el mateix PS©OE promogués aquestes retallades? Què pensar que el PP s’oposés, recollís signatures per Espanya potenciant la catalanofòbia i acabés en un tribunal constitucional desautoritzat? Què celebrar? Acceptar una imposició colonitzadora o el dia en què es va despertar la dignitat de Catalunya?

FER UN COMENTARI