Per què Catalunya segueix atraient inversions estrangeres?

Publicada: 30/03/2016 10:00h

Publicat: “La inversió d’empreses estrangeres a Catalunya es dispara al 58%. El 2015 va ser el segon millor any de la història en atracció de recursos de l’exterior amb més de 4.700 milions de Euros”. No es repeteix a l’estat espanyol que el procés independentista “espantava” les inversions estrangeres? És conegut el rigor amb què les empreses multinacionals valoren les seves inversions i com ponderen la seguretat, la rendibilitat, de les mateixes? Està demostrat! Quina conclusió es treu de què, “malgrat” la campanya contra la independència per part de l’estat espanyol, decideixin invertir a Catalunya? Si tants inversors creuen en Catalunya i el seu futur té sentit dubtar o oposar-se a ella i seguir castigats?

FER UN COMENTARI