Democràcia autèntica contra despotisme il·lustrat?

Publicada: 15/03/2016 11:45h
Tram 135 - Oscar Carreras Sanchez

Publicat: “L’ANC compleix 4 anys d’existència. Amb Òmnium, han aglutinat en un projecte comú més de dos milions de persones de diferents ideologies, orígens”. No ha sorprès al món l’expressió democrà-tica i pacífica de les concentracions? Seria coherent que l’estat espanyol, els seus líders polítics, es plantegessin les causes d’aquest fenomen? Seria lògic que dirigents polítics a Catalunya escoltessin aquest clam en lloc ignorar-ho i, al contrari, negar les seves aspira-cions? És convenient que els dirigents independentistes es mantinguin units en aquest projecte comú i al capdavant d’aquesta Societat que reacciona per dignitat? Seguim sent protagonistes o donem pas als dèspotes il·lustrats…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI