Catalunya espanta o atrau noves inversions?

Publicada: 15/03/2016 11:00h

Publicat: “Diverses multinacionals s’instal·len o amplien a Catalunya. Entre les últimes: Nestlé, Vodafone, Amazón, Grifols,   la coreana KT una de les primeres empreses portuàries del món, la clínica de medicina xinesa més important d’Europa, Assegurances Zurich… Motiu? Molt variats. A destacar el que diu Zurich: “per la seva capacitat d’atreure talent”. Cal seguir creient a l’estat espanyol, els seus líders polítics, que només intenten espantar als votants catalans? S’adonen aquests del que perden optant per la dependència d’Espanya i quant guanyaran amb la independència? Si això succeeix amb la negativa situació de dependència… quants llocs de treball, benestar i justícia social es guanyarien sent independents…?

COMPARTIR

FER UN COMENTARI