Militants i votants de la CUP acusen a l’ANC de tupinada per investir Mas

Alguns militants acusen el president en funcions i l'Assemblea Nacional Catalana de preparar una tupinada per a l'assemblea del 27 de desembre

Publicada: 23/12/2015 10:30h

Alguns votants i militants estan fent córrer per la xarxa un missatge on acusen a Mas i l’ANC de preparar una tupinada per a la votació de l’assemblea que se celebrarà el proper 27 de desembre. Ho comparen amb el joc brut del PP i també diuen que facilitaran el viatge als nous votants en un autobús gratuït. Titllen a Mas de mafiós i de manipulador.

Argumenten que a l’assemblea es pot entrar sense estar afiliat a la CUP i estar-ho a l’ANC, tot i que això és fals.

El missatge és el següent:

Algú més ha sentit a parlar del “pucherazo” estil PP q està preparant el Mas a través de l’ANC?

Es tracte d’apuntar a tota la gent possible de l’ANC a l’assemblea de diumenge de la CUP xq votin q sí a la proposta de JxS. M’han dit q els portaran amb autocar x assegurar q hi vagin i x facilitar-los el viatge.

Algú pot averiguar què hi ha de veritat i si és tant fàcil de fer-ho.

A l’anterior assemblea sembla q no feia falta ni ser afiliat a la CUP, no sé…però també es pot ser afiliat a la CUP i a l’ANC, o sigui q si hi ha intenció de manipular es pot fer, i al màfies del Mas el veig capaç d’això i molt més.

Agrairia que abans de diumenge tothom invesigués x estar segurs q les votacions seràn netes, sinò sí que és x “apaga y vámonos”

FER UN COMENTARI